Beste ouders en sympathisanten

Wij kunnen jullie tot eind oktober opnieuw heerlijke wijnen aanbieden, met dank aan de Lions Club Diest. Zij hebben dit jaar een uitgebreide selectie gemaakt van enkele toppers van de voorbije jaren en een aantal nieuwe wijnen, waarbij telkens gezorgd wordt voor een excellente prijs/kwaliteit verhouding.

Zoals steeds gaat de opbrengst van uw wijnbestelling die u via het oudercomité plaatst rechtstreeks naar de aankoop van aangepast materiaal voor al onze leerlingen van de Bremberg.

Bestellen kan bij voorkeur online via deze website. Op 31 oktober 2020 sluit de actie af. Je kan ook een ingevuld bestelformulier binnenbrengen op de school ten laatste tot 26 oktober 2020.
Op zaterdag 5 december 2020 tussen 10.00u en 12.00u kan je je bestelling komen afhalen op school.

Indien u nog een vraag heeft kan je ons contacteren op wijnactie.debremberg@gmail.com

Op onze kaart staan dit jaar:

Afdrukbare documenten:

Bubbels